Uvjeti kupnje

Kupoprodaja

DAPA USLUGE omogućuje kupcima i prodavateljima međudobnu suradnju u kupnji/prodaji proizvoda/usluga. Uporaba stranica body2body.com ne čini DAPA USLUGE odgovornim za prodaju/kupnju, niti su DAPA USLUGE dio prodajnog procesa.

Odgovornost

DAPA USLUGE se ne smatraju odgovornim Vama ni trećim osobama za bilo kakvu štetu, gubitak ili ozljedu koji nastaju direktno ili indirektno zbog Vašega pristupa i korištenja ovih stranica ili stranica na koje vode linkovi sa stranica DAPA USLUGA. DAPA USLUGE također nisu odgovorne za eventualnu štetu ili propuštenu dobit nastalu ne pružanjem svoje usluge radi pogrešaka tehničke ili ljudske prirode. Nadalje, DAPA USLUGE ne mogu snositi nikakvu odgovornost za prikaz sadržaja i usluga na trećim stranicama prikazanim na body2body.com. Bilo koji takav pristup ne predstavlja nikakvu vezu sa DAPA USLUGAMA, niti DAPA USLUGE ne podupiru takve stranice.

DAPA USLUGE niti u kojem slučaju nisu nikome odgovorni za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korištenjem ovih stranica, usluga ili sadržajem oglasa čak i u slučaju kada je obaviješten o takvim štetama od strane trećih osoba.
Korisnik internetske stranice body2body.com dužan je koristiti ove stranice u skladu s ovim pravilima i uvjetima i zakonima Republike Hrvatske, te je odgovoran za bilo kakvo postupanje protivno navedenom, kao i za sve posljedice proizašle iz takvog postupanja i to kako DAPA USLUGAMA tako i svim trećim osobama kojima bi takvim postupanjem bilo povrijeđeno bilo kakvo njihovo pravo.
DAPA USLUGE neće odgovarati za eventualnu štetu nastalom korištenjem savjeta ( preuzetih sa drugih portala / autora članka / pravnika / arhitekta / savjetnika ) koje mogu nastati zbog netočnih ili nedovoljnih informacija dostavljenih od strane korisnika ili nekih drugih razloga.
DAPA USLUGE u svakom trenutku zadržava pravo izmjene izgleda samog oglasa (odnosi se na izgled teksta, fotografija i videosadržaja) te pravo na mijenjanje pozicioniranosti oglasa koji su definirani prema vlastitim razvojnim i strateškim ciljevima DAPA USLUGA.

Promjene uvjeta korištenja

DAPA USLUGE zadržavaju sva prava na to da prema svojoj diskrecijskoj ocjeni, mijenja, zamjenjuje ili ukida izgled, sadržaj i uvjete korištenja body2body.com kao i svih servisa i pod stranica koje su njegov sastavni dio bez obveze prethodne najave. Vaša je odgovornost upoznati se s takvim izmjenama. Nastavak korištenja sadržaja i usluga na ovim stranicama kao i svih servisa i pod stranica koje su njegov sastavni dio, i nakon objave izmjena, predstavlja Vaš pristanak i suglasnost s istima.
Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti internetske stranice DAPA USLUGA.

keyboard_arrow_up